Veszprémből jelentjük

Tegnap küldöttségünk minden tagja szerencsésen megérkezett Balatonakarattyára. A szállás elfoglalása után elfogyasztottuk vacsoránkat. Az este hátralévő részét a csapatot elkísérő szurkolóinkkal töltöttük. A XVII. Sípmester Fesztivált a Március 15. úti Sportcsarnokban, Somogy vármegye ellen kezdtük. A sportszerű mérkőzésen, magabiztos sikert arattunk. Mindkét találatot az első Sípmester Fesztiválján játszó Kiss Márkó szerezte, az elsőt büntetőből, a másodikat egy szép akció végén. Sajnos a mérkőzés utolsó periódusában Gargya Balázs kapusunk térdsérülést szenvedett, nem tudja már tovább segíteni csapatunkat. Innen is jobbulást kívánunk neki!

Következő mérkőzésünket a torna egyik esélyesének is számító Bács-Kiskun vármegye válogatottja ellen vívtuk. Sajnos nem kezdtük jól a mérkőzést, ellenfelük korán vezetést szerzett. Ez azonban nem zavarta meg csapatunkat, a kapott találatra Barta Norbert révén válaszolni tudtunk (1:1). Kiegyenlített volt a mérkőzés, némi mezőfölényt tudott kialakítani ellenfelünk, de mégis nekünk volt három ziccerünk, melyek sajnos kimaradtak. Mindkét válogatott nagy erőket mozgósított a győzelem érdekében. A győztes találatot bánatunkra Bács-Kiskun szerezte 41 másodperccel a mérkőzés vége előtt Fehérvári Patrik révén (2:1). A hátralévő idő már kevés volt ahhoz, hogy szépíthessünk az eredményen.

Az ebéd elfogyasztása után következett a harmadik mérkőzésünk, az ellen a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei játékvezető válogatott ellen, akik az első két mérkőzésüket már abszolválták. Ellenfelünk birtokolta többet a labdát, de komolyabb gólhelyzet egyik oldalon sem adódott. Már mindenki elkönyvelte, az egyébként mindkét félnek megfelelő döntetlent, amikor is a mérkőzés vége előtt 4 másodperccel, Ignéczi Csaba révén egy szerencsés találattal (0:1), Szabolcs begyűjtötte a győzelemért járó pontokat. Ezzel a vereséggel eldőlt, hogy a felsőházi rájátszás már nélkülünk zajlik majd.

Az utolsó csoportmérkőzés tétje Vas vármegye ellen az volt, hogy győzelem esetén biztosan a csoport harmadik helyén végzünk! A végig feszült, sárga és piros lapokkal tarkított mérkőzésen a 16. percben kapusunk –Kakuk Szabolcs- egészpályás góljával megszereztük a vezetést, melyet már nem engedtünk ki a kezünkből. Így két győzelem és két szoros vereséggel a csoport harmadik helyén végeztünk. Holnap a 9-12. helyért 10:40-kor a Vetési Albert Gimnázium Sportcsarnokában kezdjük a küzdelmeket az „A” csoport 3. helyén végzett Heves vármegye játékvezetői válogatottja ellen. A csapatunk jó teljesítéményével párhuzamban delegált játékvezetőnk Vida Sándor is nagyszerű teljesítményt nyújtott, aki a nap végén vezette a mindent eldöntő „A” csoportos derbit, ahol Heves vármegye játszott a házigazda Veszprém vármegyeiekkel.

Köszönjük lelkes szurkolóinknak a hangos biztatást, a feltétel nélküli támogatást, holnap is számítunk rátok!