12. helyen végzett játékvezetői válogatottunk a Sípmester Fesztiválon

A szombati mérkőzéseket követően Veszprémben került sor a gálavacsorára, ahol a résztvevők a svédasztalos vacsora elfogyasztása után elő zene mellett szórakozhattak az est további részében.

Vasárnap a helyosztókkal folytatódtak a küzdelmek a 17. alkalommal megrendezett 20 megye tornáján. Csapatunk szombati szereplésének köszönhetően (3. lett csoportjában) a 9. helyért léphetett a parkettre a torna második napján. Az első mérkőzésen Heves vármegye válogatottjával mérte össze erejét csapatunk, ahol Kis Máté góljával megszereztük a vezetést, azonban ellenfelünknek sikerült egalizálnia. Az eredmény már nem változott, így büntetőpárbajra került sor, amiben Heves bizonyult jobbnak.

Innentől a 11. hely megszerzése volt a cél, melyet Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye ellen abszolválhatott volna a csapat, azonban – sajnos – ez nem sikerült, Csongrád-Csanád vármegye a 12. helyen zárta a tornát. A mérkőzés végén a csapat tagja megtapsolták a hétvége folyamán remek hangulatot teremtő szurkolóinkat, akiknek ezúton is köszönjük a lelkes és kitartó buzdítást!

Csoportunk erősségét mutatja, hogy onnan került ki a két döntős csapat, ahol Szabolcs-Szatmár-Bereg 1 góllal jobbnak bizonyult Bács-Kiskun csapatánál, elhódítva ezzel a kupát. (a végső győztes egyetlen gólt sem kapva játszotta le mérkőzéseit) A bronzérmet Baranya vármegye szerezte meg a tavalyi döntős, Békés vármegye ellen.

Csapatunk szereplése összességében pozitívnak értékelhető, kis szerencsével a felsőház is elérhető lett volna. A csapat tavalyhoz képest nagyot lépett előre, de még mindig van tartalék a fiúkban.

Hanacsek Attila az esemény zárásaként  bejelentette, hogy 2025-ben Békés vármegye látja vendégül az ország játékvezetőit.

Gratulálunk Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye csapatának, Veszprémnek pedig köszönjük a szíves vendéglátást!

Csongrád-Csanád vármegye mindenkinek boldog új esztendőt és sikeres szezont kíván!