Juhász Szabolcs Olivér, és Virág András Barnabás az NBIII-ban!


2022.02.04-06 között Telkiben edzőtáboroztak az NBIII-as  játékvezetők, asszisztensek és ellenőrök.
Megyénkből Kalmár László elnökünk és Szekeres Károly alelnökünk, Szekeres Ferenc mint ellenőrök, Borbás Bottyán Aurél, Kakuk Szabolcs, Dobai János játékvezetők, Bereczki Bence asszisztens, valamint Virág András Barnabás akadémista játékvezető és Juhász Szabolcs Olivér akadémista asszisztens vettek részt.


A háromnapos tábor előtt egy nappal este érkeztek a helyszínre a kollégák és  Covid gyorsteszttel kezdtek. Az első nap edzéssel kapcsolatos hasznos előadásokon vettek részt és utána értékelték az őszi szezon teljesítményét. Este az országos edzők tartottak közös gyorsaságfejlesztő edzést. A második napon elméleti teszten mutathatták meg a tudásukat, majd csoportosan elemeztek videót.

Este szintén az edzők tartottak egy high intensity edzést. A harmadik napon átmozgató tréninggel kezdtek, majd az elnök úr az előző napi videókról elmondta mi az UEFA álláspontja

Végezetül az MLSZJB elnöket Hanacsek Attila a tábor zárásaként tájékoztatását adta, hogy a alap akadémistáink a 2021/22-es tavaszi szezont az NBIII-as keretben kezdik meg. Így Barni a NBIII-as játékvezető, míg Szabi NB III-as asszisztensként kezdik meg a tavaszi szezon! Gratulálunk a felkerülőknek.


Csongrád-Csanád megyéből mindenki legjobb tudása alapján teljesített és megfelelt az elvárt követelményeknek
NBIII-as kollégáink felkészülten várják a tavaszi szezont.


Sikeres és sérülésmentes tavaszt kívánok nekik!