Csongrád-Csanád megyében is elkezdődött a tanfolyam

Csongrád-Csanád megyében 2022.január.11 – én kezdetét vette az alapfokú játékvezetői tanfolyam. A nyitónapon 29 fő jelent meg a monitorok előtt, ugyanis a pandámiás helyzetre való tekintettel az Elnökség ismét az online tanfolyam mellett döntött.

A megnyitón jelen volt a teljes Elnöki kar, valamint Minda Gábor és Vereska Mátyás toborzók, illetve az oktatók, Borbás Bottyán Aurél és Kakuk Szabolcs.

Kalmár László a Csongrád – Csanád megyei játékvezetői bizottság elnöke köszöntötte a bátor jelentkezőket, ezután a leendő játékvezetők egyesével bemutatkoztak, és pár mondatban beszéltek magukról.

A jelentkezők az elméleti és a gyakorlati órák során megismerkednek majd a labdarúgás szabályaival, valamint betekintést kapnak a játékvezetői élet mindennapjaiba. A tanfolyam végén elméleti, fizikai és gyakorlati vizsgák várnak a jelentkezőkre, ahol fizikai felkészültésgükről és a tanfolyamon szerzett ismereteikből kell majd számot adniuk.

A képzés a tervek szerint 2022.03.11. -én fejeződik be, ami után a sikeresen vizsgázók bekapcsolódhatnak a bajnokság tavaszi fordulóiba.

Mindenkinek eredményes és sikeres felkészülést kívánunk!