Csapatépítés a válogatott körében

A válogatott vezetői, Fülöp Zoltán, Fodor Lajos valamint a csapat főszponzora, Kővári Róbert jóvoltából idén is megrendezésre került egy hangulatos csapatépítő összejövetel a Csongrád-megyei sípmesterek számára – február 28-án.

Reggel háromnegyed 6-kor volt gyülekező Zákányszéken a válogatott technikai vezetőjénél, Fodor Lajosnál, ahol a napindító „üdítők” után elindult a társaság az esemény főszereplőjéért, a malacért. Idén a csapat profi segítséget vett igénybe, Savanya Tibor mesterböllér vette kezébe a munkálatokat.

Ahogy tavaly is, úgy idén is a falu közösségi házának udvarán folytatódott a nap. Szólt a zene, mindenki sürgött-forgott, de egy kis frissítőre mindig jutott idő.

A képen személy, állat, kültéri, férfi látható

Automatikusan generált leírás

A szakszerű segítségnek (és a lelkes csapatnak) köszönhetően jó ütemben haladt a malac feldolgozása. A szokásoknak megfelelően egy kiadós reggelivel folytatták a srácok a napot. Mindenki erőre kapott, és belevetette magát ismét a feladatokba. Napközben a Játékvezetői Bizottság alelnöke, Szekeres Károly is tiszteletét tette az eseményen.

A képen személy, asztal, beltéri, csoport látható

Automatikusan generált leírás

A hangulat a délutáni órákra sem hagyott alább, így vidám körülmények között előkerült a bogrács is. A válogatott szövetségi kapitánya, Fülöp Zoltán vezetésével nekiláttak a fiúk a pörkölt elkészítésének.

A képen fű, kültéri, ülő, étel látható

Automatikusan generált leírás

Mindenki nagyon várta már a vacsorát, a nagy munkában megéheztek a srácok. Ez érthető, mert rengeteg finomság került ki a kezeik közül.

Minden adva volt a bőséges vacsorához. Időközben Kalmár László JB elnök is megérkezett, aki gondoskodott arról, hogy fiúk jó kedve ne lankadjon, újabb frissítővel kínálta meg a jelenlévőket.

A válogatott vezetősége egy kis meglepetéssel készült az Elnök Úrnak, szerették volna kifejezni hálájukat a csapatért tett önzetlen munkájáért, így készíttettek neki egy emlékplakettet, amiért Elnök Úr nagyon hálás volt.

A képen beltéri, asztal, üveg, ülő látható

Automatikusan generált leírás

Ezt követően – a szokásoknak megfelelően – kihirdetésre került az év legjobb játékosa cím. A díjat – ahogyan tavaly is – Tihanyi Gábor nyerte el a kollégák és csapatvezetők szavazatai alapján.

A képen beltéri, asztal, ülő, csésze látható

Automatikusan generált leírás

Késő estig folytatódott az esemény, a felek jókat beszélgettek, nevettek. A megjelentek mindannyian egy csomaggal távoztak, munkájuk gyümölcsét otthoni körülmények között is megkóstolhatták. Tudvalevő, hogy 2021-ben Csongrád megye rendezi a XVI. Sípmester Fesztivált. Ennek fényében a keret idén több összetartás és felkészülést tervez, bízva a minél jobb januári eredményben. Ez a csapatépítő már a felkészülést szolgálta – kiválóan.


There is no ads to display, Please add some