Online Talent nap, Tanfolyamindulás

2020. november 27-én Csongrád-Csanád megyében megtartották az első online talent napot.

Szerencsére a talent csoport minden tagja részt tudott venni és a technika sem fogott ki a részvevőkön. A szokatlan összejövetelen, mint ahogy a személyes találkozók legjaván Kalmár László megyei elnök is megjelent az online térben és hasznos tanácsaival látta el a fiatalokat.

A megnyitót Maurer János és Kakuk Szabolcs talent-mentor felelősök tartották meg, ahol értékelték a félév teljesítményeit. Rendkívül meg voltak elégedve az edzéslátogatottsággal és a Moodle-rendszeren az elméleti tesztek kitöltésével. Ennek köszönhetően kitűnő szabályismeretre tettek szert a fiatal, feltörekvő játékvezetők.

Mint arról korábban beszámoltunk, Virág András Barnabás bemutatkozott az NBIII-as osztályban és ő maga számolt be személyesen a tapasztalatairól és a mérkőzésről a többieknek, akiknek a kérdéseire is válaszolt.

Ezt követően egy, az MLS-ben lévő büntetőpontról végzett rúgásokat és az őszi szezonban felvett mérkőzések kritikus jeleneteit elemezték ki és vitatták meg interaktív módon. Így remélhetően még inkább egységes ítéletek fognak születni a talent csoport tagjaitól a megye különböző pályáin.

A foglalkozást megint játékos feladattal zárták, a Kahoot! nevű program segítségével mérték össze a tudásukat talent játékvezetőink, ki mennyi híres játékvezetőt és stadiont ismer fel a képek alapján.

Összességében a csoport vezetői elégedettségüket fejezték ki a nap online lebonyolítása után és kifejezték köszönetüket a játékvezetőknek hozzáállásukért, valamint fegyelmezett munkájukért nem csak az adott előadáson, de a félév során tanúsított mentalitásuk alapján is.

A sikeres online talent naptól felbátorodva Csongrád-Csanád megyében is indul alapfokú játékvezetői tanfolyam 2021. január 12-én online oktatási formában. Kortól és nemtől függetlenül várunk mindenkit (a minimum korhatár vizsga napján betöltött 14. életév), aki része szeretne lenni a labdarúgásnak játékvezetőként. Kassai Viktor visszavonulása után előtted a lehetőség, hogy eljuss a legmagasabb szintre.


A tanfolyam díja diákoknak 10.160 ft, felnőtteknek 12.700 ft. A tanfolyamról érdeklődni Minda Gábor toborzási felelősnél lehet a +36-20/280-6627 telefonszámon, illetve a minda.gabor@gmail.com e-mail címen tudsz.
Légy Te is játékvezető!

A képre kattintva a jelentkezési felület lesz elérhető