Bereczki Bence bemutatkozott az NB III- ban

Megyénk akadémista asszisztense Bereczki Bence 2019.03.31-én bemutatkozott a labdarúgó férfi NB III-as osztályban.

A nyugati csoport 21. fordulójában rendezett Pénzügyőr SE – FC Nagykanizsa bajnoki mérkőzésen Borbás Bottyánnak asszisztált első NB III-as mérkőzésén, a harmadik kolléga Rózsa Dávid volt. Az 1:1-es döntetlennel végződött mérkőzés után a következőt nyilatkozta nekünk: „Nagyon élveztem minden egyes percét a mérkőzésnek. Pályafutásom során a legfárasztóbb 90 percén vagyok túl, sokkal nagyobb iram volt, mint a megye 1-es meccseken. Miután érzékeltem, hogy milyen teljesítményt várnak el ebben az osztályban, célom az, hogy a következő mérkőzéseken hiba nélkül teljesítsek és részese legyek az országos keretnek. Köszönöm a bizalmat a vezetőségnek, illetve a segítséget az összes kollégámnak.

Kalmár László elnök úr és Borbás Bottyán egy emléktárggyal lepték meg a debütáló asszisztenst a mérkőzés után. 

Bereczki Bence azóta már kettő NBIII-as mérkőzésen is lehetőséget kapott, amelyek között a jelenlegi mentorának is, Dobai Jánosnak is segített.


Nagyon jó dolog hétről-hétre írni a pozitív töltetű cikkeket, melyben a megyénk fiatal, feltörekvő játékvezetői bemutatkoznak magasabb osztályban. Először Hegyi Eszter, majd Orovecz Éva, végül pedig Bence. Példaértékű munkájuk példa mindenki számára. További sok sikert Bence!