Bereczki Bence az NB III-as asszisztensi keretbe került

2019. július 25-28. között került megrendezésre az MLSZ JB NB III-as edzőtábora Vecsésen. 

A táborban részt vettek kerettag játékvezetőink, Borbás Bottyán Aurél és Dobai János, ellenőreink Kalmár László és Szekeres Károly. Továbbá meghívást kapott Bereczki Bence megyei asszisztensünk is.

Az edzőtábor gerincét természetesen a szabályváltozások adták, az UEFA videóelemzések is tartalmaztak már az új kezezéses szabályokkal kapcsolatos szituációkat. Megyénk minden résztvevője sikeresen teljesítette a fizikai és elméleti teszteket. A vasárnapi záráson nagy örömünkre jelentették be, hogy:

Bereczki Bence felkerült az NB III-as asszisztensi keretbe.  

“Nagyon nagy öröm és megtiszteltetés ez számomra! Köszönöm mindenkinek, aki akár egy tanáccsal is segítette a munkámat. Köszönöm mindenkinek a támogatást és a bizalmat!”  – mondta Bereczki Bence, már a csongrád megyei edzőtábor megnyitóján kollégái elé állva.

Bereczki Bence (24), öt éve végzett a szegedi Radnóti Miklós Gimnáziumban, jelenleg az SZTE hallgatója. Gyermekkorától tollaslabdázott, országos felnőtt másodosztályban, férfi párosban bronzéremig jutott. A labdarúgás mindig is nagy hatással volt rá, de játékos pályafutás helyett a játékvezetés felé fordult inkább, melyet úgy érez, hogy remek döntés volt! Sok barátot és sok élményt hozott ez a pálya, mely nélkül már el sem tudja képzelni az életét. 2013 tavaszán tett sikeres játékvezetői vizsgát, 2017-től az asszisztensi keret tagja volt. 2018. őszén felvételt nyert az Alapfokú Akadémiai képzésbe. 2019. március 31-én a Pénzügyőr-Nagykanizsa bajnoki mérkőzésen mutatkozott be az NB III-ban, melyet még további négy mérkőzés követett a tavasz folyamán.