Báloztak a játékvezetőink

Több évtizedes hagyomány, hogy a JB a nagypályás bajnokságok befejeztével bállal zárja az évet. December 8-án este az algyői Horizont Étterem adott otthont az Csongrád megyei JB Évzáró Játékvezetői Báljának. 

A megjelenteket Kalmár László JB elnök köszöntötte. Ünnepi mondandója előtt külön köszöntötte a meghívott vendégeket: Molnár Róbertet a Társadalmi Elnökség alelnökét, Dobos Zsoltot a Jász-Nagykun-Szolnok megyei JB elnökhelyettesét és feleségét, Rózsa Zoltánt és Viczián Mátyást a Békés megyei JB képviseletében, Mihálffy Amáliát és Dékány Dórát a megyei igazgatóság képviseletében. 

Az összegyűlt mintegy 150 főt Molnár Róbert is köszöntötte, és megköszönte a játékvezetőknek a 2018-ban nyújtott munkájukat és teljesítményüket a Társadalmi Elnökség és az Igazgatóság nevében.

A JB elnöke tolmácsolta az MLSZ JB köszönő szavait a megyei játékvezetők felé. Elmondta, hogy a hátunk mögött hagyott évet az Elnökséggel együtt sikeresnek ítéli, mind a pályán nyújtott teljesítmények, mind a mérkőzéseken túl nyújtott segítő hozzáállások alapján. Rendkívüli eseménytől mentes volt az elmúlt év, a JB technikailag és szakmailag is megfelelően fejlődött, az országos keret létszáma is pozitív irányba változott.

Szekeres Károly a JB alelnöke Molnár Róberttel átadta a megszokott elismeréseket. Köszöntötték Bozóki Rajmundot, Brezovai Zoltánt, Csányi Ferencet és Soós Istvánt, akik 10 éve vizsgáztak. Köszöntötték Jaksa Ferencet, Kócsó Tibort, Orosz Kornélt, akik 15 éve és Bálint Sándort, Csöngető Endrét, Lászlai Róbertet, akik 20 éve hódolnak a szenvedélyüknek. 25 éve vizsgázott Kószó Csaba és 50 éve Wittmann Sándor, akik szintén átvehették a JB ajándék serlegeit.

Elismerést vehetett át a Közösségért végzett kiemelkedő tevékenységéért Borbás Bottyán Aurél és Kakuk Szabolcs, akik az országos keret tagjai, de rendkívül sok munkával segítik a megyei JB munkáját.

Az év Játékvezetője díjat Szalai Szabolcs István kapta, 2018-ban a pályán belül és azon kívül mutatott teljesítménye és hozzáállása alapján.

Az évzáró ünnepi szavak után a bál résztvevői svédasztalról fogyaszthatták el a vacsoráikat, melyet követően Somogyi András a Showder Klub humoristája igyekezett feldobni a hangulatot. A hajnalig tartó mulatozáshoz a Ráadás Zenekar szolgáltatta a talpalávalót.There is no ads to display, Please add some